Menuen marts 2024
Se hvad skal vi spise i marts
Hovedretter:
1. marts: Kogt sej med urtesovs og kartofler
2. marts: Fynsk gullasch (gris), kartoffelmos og surt
3. marts: BBQ marineret skinkemignon, skysovs, ovnbagte kartofler og coleslaw
4. marts: Forloren hare, vildtsovs, rødkål og kartofler
5. marts: Bøf Lindstrøm, bøfsovs, blomkål og kartofler
6. marts: Kyllingebryst, kogt, frikassésovs og kartofler
7. marts: Bøf Stroganoff, kartoffelmos og broccoli
8. marts: Paneret flæsk, persillesovs, rødbeder og kartofler
9. marts: Boller i karry, løse ris og gulerødder
10. marts: Nakkesteg stegt som vildt, vildtsovs, bønner og kartofler
11. marts: Græsk farsbrød, pikantsovs, broccoliblanding og kartofler
12. marts: Medister, stuvet hvidkål, kartofler og surt
13. marts: Hjerter i flødesovs, kartofler, blomkål med persille
14. marts: Laksefrikadeller, persillesovs, råkost og kartofler
15. marts: Karbonade, skysovs, majsblanding og kartofler
16. marts: Gullasch, kartoffelmos og asier
17. marts: Sprængt kam, aspargessovs, ærter og kartofler
18. marts: Forloren and, skysovs, rødkål og kartofler
19. marts: Frederiks favoritgryde, gulerødder og kartoffelmos
20. marts: Boller i selleri, kartofter og solbærsyltetøj
21. marts: Stegt kyllingelår, kyllingeskysovs, agurkesalat og kartofler
22. marts: Brændende kærlighed, kartoffelmos og rødbeder
23. marts: Skinkeschnitzel, skysovs, euromix og brasede kartofler
24. marts: Kalvesteg, rødvinssovs, glaserede perleløg og kartofler
25. marts: Italiensk plante-bolognese m/pasta
26. marts: Fiskefrikadeller, persillesovs, euromix og kartofler
27. marts: Hvidløgskylling, paprikasovs, bønner og kartofler
28. marts: Kogt røget skinke, flødekartofler og salat
29. marts: Lammekølle, skysovs, agurkesalat og kartofler
30. marts: Farseret porre, skysovs, blomkål og kartofler
31. marts: Nakkekotelet, champignonsovs, karotter og kartofler
Biretter:
1. marts: Jordbærsuppe m/flødeskum
2. marts: Sveskegrød m/mælk
3. marts: Citronfromage m/flødeskum
4. marts: Is
5. marts: Boghvedegrød m/rørsukker
6. marts: Hyldebærsuppe m/tvebakker
7. marts: Blommegrød m/mælk
8. marts: Pandekager m/jordbærsyltetøj
9. marts: Æbler, henkogt m/yoghurtcreme
10. marts: Mokkafromage m/flødeskum
11. marts: Ymerdessert
12. marts: Æblesuppe m/tvebakker
13. marts: Risengrød m/kanelsukker og smør
14. marts: Æbletærte m/flødeskum
15. marts: Frugtsalat m/makronfløde
16. marts: Jordbærgrød m/mælk
17. marts: Appelsinfromage m/flødeskum
18. marts: Chokoladebudding m/flødeskum
19. marts: Mannagrød m/kanel, sukker og smør
20. marts: Æblegrød m/mælk
21. marts: Øllebrød m/flødeskum
22. marts: Fersken m/makronfløde
23. marts: Alliancegrød m/mælk
24. marts: Jordbærfromage m/flødeskum
25. marts: Risengrød m/kanelsukker og smør
26. marts: Pandekage m/jordbærsyltetøj
27. marts: Kirsebærsuppe m/kanel og tvebakker
28. marts: Islagkage
29. marts: Pære m/makronfløde
30. marts: Abrikosgrød m/mælk
31. marts: Baileyfromage m/flødeskum